Sunday, 30 October 2011

Org sibuk berdeepavali, kami layan siakap!~

        Hey!~ lama sudah tak update blog nih. Maklumlah sibuk sejak kebelakangan nih.. Repair moto, keje, tolong mak (erkkk~ yeke?),bla2~ haha.                                                          
             
        Aku ada sorang mmbe mancing ni, mmg kamcing  ah.. Akmal namanya.. Dy ni nk ambik STPM dah. So, kebetulan masa tu aku cuti, jadi dia ajak mancing bersama2. Lama dah ajak. Ak ja lambat respond. HAHA. Malasnye aku. -.- Okay! Masa tu aku baru je habis shift pagi, 7am-3pm. Fuhh -.- penat~ 

Krohh~~

         Tiba2 si akmal ni telepon. katanya dy dapat tangkap anak puyu pagi tadi. kalw ikutkn, musim ni mmg susah gila nak dpt anak puyu sbb ayaq dah lepas. Tapi heran, si Akmal ni leh plak dapat. Apa lagi, ON trus aku. punya la nk Clock Out awal, bwk moto full trottle. haha. sampai2 rumah, "eh, sapa ambik rod smua ni? " haha. Adik ak laju je dga kata jadi mancing hari ni.. cis.. haha. Salin je baju, trus start kete, g ambik Akmal, trus g!! 

          Minggu ni kami set main casting ngan anak puyu. pergghh!!~~ layan~ ni lah hasil kami.. :D
       
Landing time. penat gak. :D
Sesi bandingkn saiz ikan!
Guna Bakau Red Head sememangnya wat siakap marah!

Akmal ngan tangkapan dy

Admin bersama ngan hasil casting.

Untuk trip kali ni, guna umpan anak puyu xdapat pn. Sedih2. tp next trip ada!

No comments:

Post a Comment